ဒါနဲ ့ဘဲ သူအိမ္ေရာက္ေတာ့ သူငယ္ခ်င္းနဲ ့ ေဆးခန္းအတူသြား ၿပီးတာ့ ညေနစာကို အဲ့ဒီနားက Tiongbaru Plaza အေပၚမွာဖြင့္ထားတဲ့ Koppitian မွာ ညေနစာ အတူတူ စားၾကတယ္၊ အဲဒီက ကိုရီးယား ဆိုင္မွာ ရရွိတဲ့ ဂ်င္ဆင္းၾကက္စြပ္ၿပဳတ္ရည္ ကို ဘေလာဂ္ဂါ ေမာင္နွမမ်ားအတြက္ လမ္းညႊန္လိုက္ပါရေစ။ ကၽြန္ေတာ္ ကိုရီးယားမွာ တခါစားခဲ့ရတယ္။
လူမမာမ်ားအတြက္ အသင့္ေတာ္ဆံုး အစားအစာလို ့ ကၽြန္ေတာ္ၿမင္တယ္။ ကိုရီးယားလို ဘယ္လိုေခၚလဲ ကၽြန္္ေတာ္မသိပါ၊ မေဗဒါ သိမွာပါ ................D။ သူခ်က္ထားတဲ့ပံုက ၈လ နဲ ့ ၆လ (တခုခု)ၾကက္ကို ဂ်င္ဆင္းနဲ ့ေရာၿပီး စြပ္ၿပဳတ္ လုပ္ထားတာပါ၊ ၾကက္ဗိုက္ထဲမွာ ထမင္းထည့္ထားတာပါ။
ေအာက္ကပံုကေတာ့ ကိုရီးယား မွာ စားခဲ့တုန္းက ရုိက္ခဲ့တာပါ၊
စားခ်င္စဖြယ္စြပ္ၿပဳတ္ပံု
စားမဲ့ဝါးမယ့္ ကၽြန္ေတာ္တို ့အဖြဲ ့
ကိုရီးယားမွာ စားတုန္းကေတာ့ ဂ်င္ဆင္း အရည္တစ္ခြက္ပါတိုက္တယ္၊ စလံုးမွာေတာ့ မပါဘူး။ စလံုးမွာေတာ့ ေစ်းနွုန္း ၂မ်ိဳးနဲ ့ ေရာင္းၿပီး ၾကက္တစ္ၿခမ္းကို ၆ ေဒၚလာ၊ တစ္ေကာင္လံုးကို ၁၁ေဒၚလာ ၿဖစ္ပါတယ္။ အရမ္းကို အဟာရၿဖစ္တဲ့ အစားအစာၿဖစ္လို ့ ဘေလာဂ္ဂါ ေမာင္နွမေတြ အတြက္ ေၾကာ္ၿငာခ တစ္ၿပားမွ မရဘဲ ေဝမွ်လိုက္ပါတယ္။
ဘေလာဂ္ဂါ ေမာင္နွမမ်ား က်န္းမာ ဝၿဖိဳး အလွတိုးၾကပါေစ...............P။
3 comments:
Thank you for treating with nice soup. Really delicious. :)
ေပးတဲ့ဆုနဲ႕ အျမန္ျပည္႕ပါေစ... း)
စလံုးရဲ႕ ဘယ္ေနရာမွာ ၀ယ္လို႔ရတာလဲဟင္... ကိုရီယား အစားအစာဆိုင္တိုင္းမွာလား... မေဗဒါကိုလဲ ဂိုက္ကေတာ့ ေျပာျပတယ္.. အဲဒိ စြတ္ျပဳတ္နာမည္... ဒါေပမဲ့ ေမ့သြားျပီ...
Post a Comment